Νέο πρόγραμμα για παιδιά Ε΄ & Στ΄ τάξης: Ενδυνάμωση Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Από την Τετάρτη 20/3 και κάθε Τετάρτη ως τα τέλη Μαΐου το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ σε συνεργασία με τους LITTLE GIANTS οργανώνει κύκλο εργαστηρίων “Παίξε, Νιώσε, Σκέψου, Εκφράσου!” για παιδιά Ε’ και ΣΤ τάξης με θέμα την Ενδυνάμωση Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Στόχος του προγράμματος της συναισθηματικής ενδυνάμωσης είναι η καλλιέργεια δεξιοτήτων ώστε να παρουσιαστεί πώς μπορεί να αλλάξει η αλληλεπίδραση των παιδιών με τον κόσμο γύρω τους.
Στα εργαστήρια θα γίνουν ασκήσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της αυτοκυριαρχίας σε καταστάσεις έντονου άγχους, ενώ θα χρησιμοποιηθούν παιχνίδια ρόλων, ιστορίες μεγάλων προσωπικοτήτων, θεατρικά παιχνίδια, θα γίνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών και θα καλλιεργηθεί η ανάπτυξη της γνώσης για τα συναισθήματα.

Τελικός σκοπός του προγράμματος, είναι η δημιουργία μιας ομάδας, η οποία να μπορεί μέσα από διαφορετικές και ευχάριστες διαδικασίες, να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην κοινωνία με έμφαση στο συναίσθημα, μέσω της κατάκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων.

Κάθε Τετάρτη 15:00-17:45 στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ (Πέτρας 93, Κολωνός) ή να καλείτε στο τηλ.: 215.555.7345