Σεμινάριο: Ατομική έκφραση του θυμού και δυναμική της ομάδας

Η συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου/ workshop στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ με θέμα «Θυμός: Εχθρός ή σύμμαχος», θα δοθεί με το σεμινάριο «Ατομική έκφραση του θυμού και δυναμική της ομάδας».
Στόχος του σεμιναρίου είναι κάθε συμμετέχων να μπει σε μια διαδικασία να αντιληφθεί το δικό του προσωπικό τρόπο έκφρασης του θυμού, αλλά και τι αντίκτυπο έχει στους γύρω του και – για το παρόν σεμινάριο – τι αντίκτυπο έχει στην ομάδα.
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα ενισχυθούν, ώστε να έχουν τη δυνατότητα έκφρασης του θυμού τους ατομικά στην ομάδα. Στη συνέχεια θα υπάρξει μοίρασμα σκέψεων, συναισθημάτων και αναγκών από την ομάδα.
Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με την έννοια της δυναμικής της ομάδας που τη συναντάμε στην καθημερινότητά μας, στην εργασία μας, στην οικογένειά μας και στις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Στο σεμινάριο θα γίνει μια σύνθεση της «Επικοινωνίας δίχως βία» του Dr Marshall Rosenberg και της θεωρίας της Ψυχολογικής Σχολής της Gestalt.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 11:00 στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Διάρκεια: 2 ώρες

Συντονιστής σεμιναρίου:
Αντώνης Μπέρτος – Ψυχολόγος – Εκπαιδευτής στο Connect Athens.
Επιμορφωμένος στην «Επικοινωνία δίχως βία» του Dr Marshall Rosenberg, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας (2015-2016). Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και σεμινάρια σε γνωστά βιβλιοπωλεία και μουσεία. (Ιανός, Free Thinking Zone, Avenue, Μουσείο Ηρακλειδών, Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης)

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 215.555.7345